Algemene voorwaarden

“Ivonne´s zeep en meer” staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Almere nr. 68015232.

Contact – Ivonne Wessels, Groenhof 26, 1352 AB, Almere-Haven, tel 06-37350144, info@ivonneszeepenmeer.nl

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van “Ivonne’s zeep en meer”.

Prijs – Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW, excl. verzendkosten.

Betalen – Nadat u uw bestelling heeft geplaatst via email of PB. Ontvangt u per email of PB een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten. De betalingsmogelijkheden zijn: overboeking naar NL05SNSB0946966060, te name van I. Wessels of contant bij ophalen.

Verzenden – Na ontvangst van betaling wordt het pakket binnen 3 werkdagen verstuurd via brievenbuspakketpost naar het door u opgegeven huisadres. Indien artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit aan u meegedeeld worden.

Verzendkosten: brievenbuspakketpost met track en trace  € 3,95

Niet goed, geld terug – Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen voldoende gefrankeerd retour zenden. Het factuurbedrag zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort, mits de retourzending eerst per email of PB is gemeld. Ik zal de retourzending bevestigen, waarna u de artikelen kunt opsturen aan “Ivonne’s zeep en meer”. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn.

Recht op herroeping – U kunt alle gekochte artikelen zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.

Gewicht – Alle zepen worden met de hand gesneden, derhalve kan het gewicht enkele grammen afwijken van het gemelde gewicht.

Aansprakelijkheid – “Ivonne’s zeep en meer” verkoopt zeep: niet geschikt voor consumptie. Lees voor gebruik de samenstelling van de zeep. “Ivonne’s zeep en meer” is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.

De producten worden met uiterste zorg samengesteld en niet getest op dieren. De producten zijn op 100% natuurlijke basis en daarom zeer verdraagzaam en verzorgend voor de huid. Ik tracht bij de zepen een zo goed mogelijke omschrijving te zetten, betreffende de ingrediënten. Mocht u onverhoopt toch een allergische reactie krijgen van een van onze producten, kunt u “Ivonne’s zeep en meer” hier nooit voor aansprakelijk stellen, noch voor directe schade, noch voor gevolgschade.

Wijzigingsrecht – “Ivonne’s zeep en meer” behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de te verkopen producten tussentijds te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Op alle overeenkomsten, gesloten met “Ivonne’s zeep en meer”, is Nederlands recht van toepassing